martes, 26 de enero de 2016

Col·laboració Oriol

PERILLS DE LA XARXA

Internet és una eina que aprovocat un desenvolupament molt ràpid en la nostra societat i a permès obrir nous models d¡aprenantatge i de negoci però, també a provocat que es creesin noves formes d'estafa i engany.
Això significa que quan naveguem per a la xarxa estem exposats a perills de molts tipus.


Ciberassetjament

El ciberassetjament (derivat del terme en anglès ciberbullying) -també assetjament virtual o assetjament cibernètic- és l'ús d'informació electrònica i mitjans de comunicació digitals

És una conducta hostil que pot ser practicada cap als nens. La víctima d'aquest tipus d'assetjaments, és sotmesa a amenaces i humiliacions de part dels seus parells al web, les intencions són turmentar a la persona i portar-la a una ruptura emocional. Aquestes pràctiques poden ser realitzades a través d'Internet, així com també, telèfons mòbils i videoconsoles. També denominat en anglès, cyberbullying, no sempre són realitzades per adults, sinó també són freqüents entre adolescents.

Phising: és l'ús d'un tipus d'enginyeria social la qual adquireix informació privada de forma fraudolenta.

Al navegar per la xarxa també correm riscos de ser víctimes de virus informàtics.

SCAM: És una tècnica de captació de persones mitjençant la manipulación.
Também hi ha una sèrie de riscos que tenim que tenir presents quan navaguem per la xarxa, i són els dels virus als quals estem exposats al navagar per la xarxa, ja que aquests poden robar informació personal de l'ordinador, espionatge i alentir el nostre ordinador.




Entrada escrit per en 911 FAN

No hay comentarios:

Publicar un comentario